- Bland sukker og vand i en lille gryde. Varm op til sukkeret er smeltet. Lad sukkersiruppen køle af. - Pres citronerne og limefrugterne, så der er omkring 4 dl saft
OG DET ER IKKE EN APRILSNAR. Ingen en lækker og nem ret her på min blog. Mørbrad m/Pesto - tilbehør udhulet bagekartoffel, bønner m/bacon og svampe i Philadelfia
A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, så det er vigtigt, at der spises fedt i forbindelse med gulerødderne, ellers kan du ikke optage de skønne A-vitaminer
Mmmmmm denne cremede jordskokkesuppe er som skabt til en kold efterårs-/vinteraften. Jordskokker er efter min mening den mest delikate af alle rodfrugter - nok også den dyreste, og mest besværlige at have med at gøre
4 Pers. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også
D. e. t. r. d. n. i. p. å. o. g. f. a. m. l. u. k. æ. ø. s. v. ,. b. U. h. L. F. H. j. y. O. M. ". J. V. B. Æ. (. c. 1. ). I. 2. 0. /. 3. G. S. T. 5. N. K. 7. P. A
Vindruegelé af røde dansk dyrkede druer. Opskrift1 liter vindruesaft - koges af 2-3 kg vindruer afhængig af hvor saftige de er40 g Melatin (et brev gul)800 g sukker4 spsk citronsaftFørst koges saft af vindruerne