Ramsløgsalt er en letanvendelig konservering af ens ramsløg som kan holde hele sæsonen, og gør det nemt at krydre kødet, give smag i dressingen eller drysse over æggemaden
Maj måned skriger ramsløg, denne tidligere ukrudtsplante der gror vildt er blevet en lækker delikatesse der kan bruges i mange sammenhænge med dens kraftige smag af hvidløg er det en utrolig smagsgiver
Om aftenen lavede vi mere ramsløgsmad – med de friske lækre blade – mere om det i morgen, for nu er det tid til at komme i haven og arbejde lidt på den der obligatoriske forårs-rygskade
Dexter t-bone steaks, ramsløgtzatsiki og kryddersmør med nye kartofler og bagte gulerødder. Hjemme igen var det tid til at lave kryddersmør med løg, sennep og ramsløg, så det kunne være klar til aftensmaden
Jeg har stadig et par ting på min try-liste, hvor jeg skal bruge de skønne ramsløg. Det lykkedes faktisk rigtig godt, og i går blev den indviget, sammen med min bedre halvdels hjemmefangede ørred (eller halvdelen af den da)
Kom det grønne i. Ramsløgs dressing. Det hele vendes sammen , kan laves i forvejen. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tsk Salt Peber Rør kødet sejt med salt. Cremfraiche 18% Sennep Honning Salt Peber HakketramsløgHakket purløg. 1 hakket løg. 1/2 hakket peberfrugt
-. -. M. i. n. e. d. r. g. V. I. L. D. E. m. s. v. a. p. o. k. l. N. å. ø. ,. h. t. ". y. J. b. f. j. U. O. R. æ. u. Å. F. Y. T. H. –. 4. 0. c. 1. 3. ½. *. S. P. C. K. 2. /. x. A. B. (. ). 6
Men som de super-cool amerikanere udtrykker det i filmverdenen. Ramsløgene giver et pift til mos af lidt alderstegne kartofler og gulerødder, og sådan et pift kan de jo godt trænge til, her mens vi venter på de nye grøntsager
Opskriften er nemlig god som basis for en del variationer, alt efter hvad det skal bruges til og hvad man lige har liggende af krydderurter og lignende
Bland melon og ramsløg og drys med den smuldretfeta. Tiden er inde for de lækre ramsløg, så i dag kom de i en dejlig vandmelonssalat, hvor de bestemt ikke var dumme i
Fordel ramsløgbladene på, og drys herefter en blanding af de sorte peberkorn og fennikelfrø (som lige har været en tur i kaffekværnen og er blevetpulveriseret) på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.