Klip anden op ved brystbenet og gnid den med salt, peber og timian på begge sider. Først ville jeg egentlig have langtidsstegt en, men tiden blev knap og så blev det “bare” til en almindelig omgang hurtig-and
havremælk, vand eller anden vegetabilsk mælkSmag til med peberCa. *Ved en ikke opbagt sovs kan man varme vand, kogevandet fra grønsagerne eller en vegetabilsk mælk op i en gryde og så tilsætte melet under omrøring, til sovsen begynder at tykne
Serve immediately. Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave. Use your fingers or a knife to pry open each crack and drizzle in a teaspoon of butter and stuff in a pinch of cheese
Tunmoussesandwichmed avocado og vaffeljernstern. Derfor måtte jeg selv prøve at gøre dem kunsten efter i går aftes (og til middagsmad i dag), og det lykkedes i allerhøjeste grad med bifald fra hjemmefronten
Jeg har længe spist alle mulige mærkelige former for dressing ogandre wanna-be saucer til min mad. Hvis jeg en sjældent gang imellem laver frikadeller eller andet sjov, så skal der også en god gammeldaws sovs til
Mix the sauce ingredients together in a medium bowl and pour over the chicken. Heat the oil in a large skillet over medium heat until very hot and rippling
Smag til saucen til med eddike og brun farin eller alm. Bland majsstivelse med salt og peber. Server gerne med ris til, jeg fortrækker jasminris og drys evt
teriaki sauce. I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
Bland alle ingredienser i en gryde ogkog ved svag varme i Ca. Hvis man ikke er storforbruger af BBQ sauce kan man med fordel kogesaucen op igen og komme den på steriliserede glas, så kan den holde sig i lang tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.