700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Har flere gange siddet med et dejligt stykke kød på gaflen med tænder der løb i vand, for så at snørre ansigtet sammen som en garnrulle når en voldsom smag af uld indtog ganen
Tilsæt lammetog steg dem under kraftig varme i fem minutters tid, så de får lidt stegeskorpe. Bland dem med hvidløgs- og ingefærpasta og lad det marinere i et par timer
- Og derfor faldt tanken straks på den lammekølle jeg havde liggende i fryseren. Det går også ud over bloggen - på den måde, at jeg simplethen ikke for taget billeder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.