Du kan spise chokolademoussen som den er eller servere den med friske bær og fedtfattig vaniljeis. Den har en dejlig smag af chokolade med en cremet og blød konsistens
Idag blev chokolademoussen spist med lidt frysetørrede rabarber på toppen. I den oprindelige opskrift bliver der brugt en avokado, men de gange, hvor jeg har lavet det med avokado, kunne jeg desværre ikke lide det
F. o. r. s. n. a. t. e. p. m. å. d. i. h. v. C. f. æ. l. g. I. y. j. ,. k. u. J. c. b. ø. K. w. O. N. L. E. 2. 5. 0. 7. %. D. M. 1. U. ½. 8. (. ). ". H. +. S. T. B. 4. /. 3. P. R. V. q. -. Ø. z. <
Denne hvide chokolademousse, skal agere dessert til vores nytårsaften, herhjemme. Jeg glæder mig. Jeg har nemlig allerede smugsmagt på den, og den er god
I. g. å. r. f. i. k. v. m. e. d. h. j. æ. l. p. a. C. s. t. n. o. ,. y. ø. N. u. D. b. B. M. c. O. G. L. -. A. P. J. (. 4. 6. ). 2. 0. 3. +. S. R. /. V. H. U. F. K. E. w
Det lyder måske sært med avocado i dessert, men det giver en rund og cremet smag +det er mættende. Denne sunde udgave af chokolademousse er perfekt hvis sukker trangen melder sig
Jeg havde siddet, og overvejet hvad vi skulle lave, og så kom overboen sørme ned med en plade chokolade, som undskyldning for, at vi har fået ting i hovedet indenfor de sidste par dage (en dag dryppede der vand ned fra loftet på badeværelset, og i går var jeg ude og samle blomster op, som lige var fløjet en lille tur fra deres altan og ned i vores have)
Pisk æggene meget luftige med sukkeret i en skål. melChokolademousse. Stik bundene ud når bunden er afkølet, og placer dem i musseringe med plastchartek
I. d. e. t. s. n. u. m. r. a. f. B. o. h. i. N. g. v. p. k. å. c. l. b. æ. é. D. y. ,. j. ø. L. H. J. ü. w. 1. 0. %. P. (. 4. ). 7. 2. 5. 3. S. K. T. A. 6. V. O. 8. 9. -. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.