Tag din rejecocktail med til sydens sol og varme Forretten var ny i mine smagsløgs repertoire. For et par uger siden var jeg til middag med 12 fantastiske kvinder, hos bedste veninden Sukkerheksen
Torske terrin med pimentolie og krydderurter . Torske terrin. 1/2 kg Torskefars eller torsk i tern 250 g hele æg 1/2 li fløde Salt Peber Søg for at alle 3 dele har samme temperatur gladformadpigen
Saftig chokoladekage med creme af mælkechokolade Opskriften er fra bladet - Spis bedre - vi skulle holde fødselsdag og så kom bladet lige belejligt ind af døren med denne dejlige opskrift Olgas
Koteletter i fad - gæstemad Igår kom et vennepar over for at spise. Jeg fandt først ud af menuen kl. 14, og øverst i fryseren var der koteletter, så det blev til koteletter i fad med resten af bacon/cocktailpølser fra brunchen i søndags Livet i Rebelsig