Kylling i karrymed ris. Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
så pas på medkarry, der er mange forskellige blandinger og de varierer i styrke. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Bland det hakkede kød med alle krydderierne og det hakkede løg. Boller i karry er vel en ret som vi danskere vel egentlig ville kalde en god, gammeldags, dansk middagsret
Den kan laves med alle slags kød (om end muslimerne nok aldrig vil serverer den med svinekød). Jeg elsker massaman karry og det gør resten af huset også
Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
Først røres farsen sejt med salt, meget salt. "Det var alligevel ærgelig at du fik lavet så meget boller i karry" er sjovt nok noget der aldrig bliver sagt her i huset
G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.