Kom melonen og feta i en skål og hæld olieblandingen over. 1/2 vandmelon uden kerner, skåret i tern200 g feta1 håndfuld mintblade, hakket1-2 romansalat6 spsk
J. e. g. l. a. v. d. n. h. r. s. t. f. i. u. o. æ. k. y. D. (. ). ,. m. p. å. I. b. j. K. ø. c. O. 4. -. 5. 1. /. 2. &. S. P. T. F. R. x. L. G. 0. 3. ) g
Rester af melon, rester af feta og resten af persillen fra haven. 1 stk passende vandmelon uden kerne1 bundt persilleen blok fetasaltpeberen slat olivenolieSkær melon og feta i mindre tern, hak persille groft, kom et skvat olivenolie, salt og peber over
I stedet for at proppe din fetaost i salaten til grillmaden, så prøv at grille fetaen. Denne varme og grillede fetaost smager fantastisk og er virkelig nemt at forberede
Svinemørbrad i fad med rødløg, champignoner og feta. Bræk fetaosten i mindre stykker. De hakkede løg, champignoner, røget svinemørbrad og fetaosten, drysses nu over fadet med kartofler og kød
Filodejen var til overs fra forrige uges lakseruller, og da jeg havde en halvvissen omgang babyspinat og en åben fetaost var min første tanke den græske Spanakopita
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.