Nogle få stammer dog fra den nordlige del - nærmere bestemt Hanoi. Langt de fleste af mine venner med vietnamesiske rødder stammer fradet sydlige Vietnam
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Bunden er foldet og nu skal den bare rulles sammen. -). Så lykkedes det mig endelig at få lavet et indlæg om de lækre vietnamesiske Chả giò, som også kaldes Nem
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Jeg er ikke så god til det endnu, men det er jo som med det meste i livet - øvelse gør mester. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Vi serverer det altid som ”saml selv-mad”. Detvietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fradetfranske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Man laver da bare sin egen version af det bedste fra menukortet. Dressingen laves ved at blande saften fra citronen med soya og finthakket chilli og forårsløg
Opskriften er fra Vanløseblues nye kogebog. Carrot-cake smoothie. Det er den perfekte snack når du er lækker sulten, men ikke lige synes kage er svaret
-. -. -. -. -. -. -. -. D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Ofte ser man koriander i detvietnamesiske køkken. Nogen vil måske synes det er omstændigt at alt skal snittes så småt, men det er det værd og det gør salaten så delikat
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Varm en tykbundet, stor gryde op ved medium varme. Man kan derfor erstatte svinebrystet med de fleste andre svineudskæringerne - det er kun pengepungen, der sætter grænsen
Rul imens marcipanen ud, og læg den herefter i en firkantet form - eks. Lad det størkne og tag derefter det store stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 1. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.