Derfor stod jeg igår eftermiddags med en masse flødeboller, så der blev både til Viktors forældre, mine barslende kollegaer, mine forældre, min onkel og mandens kollegaer
Jeg ved godt at lakridsflødeboller er ved at være lidt “old news” men jeg har bare ikke haft lavet nogle endnu ogmed denne pakke af lækkerier i baghånden, så var der bare ikke nogle undskyldninger længere
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Overtræk (pensl eller dyp) flødebollernemed chokolade og sæt dem på køl, indtil chokoladen er fast. Ja, jeg ved godt, at det egentlig var i onsdags, men vi fejrer ikke Halloween herhjemme, så det var først i dag, at jeg lavede flødebollerneog var en kende kreativ
Lime cupcake med merenque frosting medlakridsog lime skal. Johan Bülow Raw lakrids til pynt. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken og limesaften
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
Med hensyn til at overtrække flødebollerne er der flere måder at gøre det på. De er så lækre og lyserøde - hvorfor være kedelig, sæt farve på dine flødeboller Der bliver ca
I. l. ø. r. d. a. g. s. v. j. e. t. i. p. o. b. n. H. m. f. J. h. ,. O. å. k. V. u. M. B. F. C. 2. 0. K. 1. 5. 7. æ. 3. c. y. 4. E. D. S. L. ". 9. -. A. T. N. 6. 8. (. ). G. Ø
Tre slags flødebollermedLakridsskum, hindbærskum og vaniljeskum - lavet til min fødselsdag. lakridspulverFremgangsmådeBundeStartmed at lave bundene af marcipan
B. i. l. e. d. r. n. h. u. v. s. f. m. g. a. å. ,. o. p. k. t. æ. E. -. b. D. y. ø. I. (. 1. 0. ). c. 3. 7. 5. 4. ½. 2. F. R. Æ. x. V. j. N. 8. K. H. S. T. O. J. M. é
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag med sukkerfri karameller
I weekenden blev disse lækre flødebollermed hindbærskum ogmarcipanbund fremstillet. Til sidst pensles flødebollernemed mørk chokolade og toppes til hakkede pistacienødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.