Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 12 Opskrifter
Mine Favoritter
Salte Lakridskarameller

Salte Lakridskarameller

J. e. g. l. s. k. r. a. i. d. m. ,. å. n. o. p. f. t. u. M. v. j. ø. R. b. K. h. -. æ. E. Ø. S. L. c. 6. 0. I. 1. 2. 5. ½. F. B. y. N. 3. x. 4

Flødekarameller

Jeg elsker karameller. Nu har jeg for første gang prøvet at lave dem selv, og det er bestemt ikke sidste gang
Lakrids fudge

Lakrids fudge

Blogland er ved at flyde over med julegodter for tiden. Instagram er ligefrem farligt hvis man er forfalden til den slags
Julekarameller i massevis

Julekarameller i massevis

Julekarameller i massevis. Posted on 3. december 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Det er ikke så tit, jeg kaster mig ud i at lave søde sager
Lakrids fløde karameller

Lakrids fløde karameller

L. æ. k. r. e. a. i. d. s. f. l. ø. m. 1. 0. g. 2. p. 5. u. y. t. v. n. 3. -. 4. S. b. T. o. c. h. å. ,.  L

3 slags chokolade-karameller

Så i den anledning har jeg lavet chokolade-karameller med inspiration fra en af mine ynglings blogs, nemlig Twin Food
Lakridskarameller

Lakridskarameller

L. i. l. e. s. ø. o. g. j. t. a. r. d. f. n. p. u. k. m. ,. b. v. I. h. c. O. (. ). 1. 7. 5. 4. 0. æ. 2. B. ü. w. A. y. K. H. S. -. ) L

5. december - flere karameller

Der blev ikke kun lavet lakridskarameller - det ville jo ikke ligne mig. Når det kommer til kager og søde sager, så mener jeg bestemt ikke at "Less is more" men mere "More is better" Så jeg fik også lavet almindelige flødekarameller og chokoladekarameller
Lakrids karameller

Lakrids karameller

Lavede en omgang lakrids karameller. Denne gang smagte de lidt brændte, så jeg skal nok lige lave dem engang til før de bliver helt som de skal
Gnocchi i Kødsauce

Gnocchi i Kødsauce

D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. i. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. I. O. M. G. J. R. 1. 0. K. 2. x. 5. %. ½. 4. /. 3. q. F. S. y. T. B. N. 6. P. n l
Opskrift på nøddesnitter

Opskrift på nøddesnitter

mine nåede der ikke at komme chokolade på, men meningen er at man skærer kagen ud i trekanter eller firkanter eller hvad man nu lige vil og så dypper den ene side lidt i chokolade, så det dækker kanten (efter den er kølet af selvfølgeligt)