Forberedelsestid. at lave hjemmelavede flødekarameller. 1–20 personer alt efter, hvor sliksultne man er – omkring 30 karameller er der vel kommet ud af det. ] 20 personer
Da jeg for mange år siden gik på Suhrs Husholdningsskole lavede vi de bedste flødekarameller, og jeg syntes derfor at jeg måtte have gang i karamelkogeriet
Min veninde Katrine laver altid de lækreste flødekarameller og her op til jul besluttede jeg mig for at gøre hende kunsten efter Jeg ville nemlig lave nogle juleæsker med dejlige julegodter og det var de jo perfekte til
Du kan også hælde den varme masse i små smurte folieforme, men det er en noget omstændelig process. Jeg kan huske fra min barndom, at det var en langsommelig process at koge flødekarameller
125 ℃. 1 dL piskefløde 1 dL sirup 1 dL sukker 1 nip salt Bring blandingen i kog i en tykbundet gryde og lad massen simre i 30–45 minutter under konstant omrøring
Jeg lover at dele mine erfaringer med Jer, uanset hvad resultatet bliver. Jeg har lavet en stor portion dej, da jeg har planer om at dele honninghjerter ud til familie og venner… Man kan sagtens nøjes med den halve portion, den skulle række til omkring 20-25 små honningkager. Men alt dette vil jeg komme nærmere ind på i del2
1/2 liter piskefløde. 250 gram sukker. 125 gram glukosesirup. Ingredienserne puttes i en gryde og bringes i kog ved middel varme (mit komfur går til 9, så jeg starter på 7-8 stykker). Når massen koger, skruer jeg ned til 3-4 stykker, og lader karamellen stå og småkoge til den har nået en temperatur på 123-124 grader. Når din karamel er færdig, hældes den op i en 20×20 form beklædt med bagepapir, der er penslet med en lille smule neutral olie, og stilles til side på køkken bordet til næste dag, hvor du kan skære den ud i den størrelse du ønsker. 1/2 liter piskefløde. 250 gram sukker. 125 gram glukosesirup
Jeg har i dag forsøgt mig med at lave flødekarameller. Men så filmen fra udsendelsen, og der siger hun man skal give den lidt mere, da hendes termometer er på ca
2. 2. 2. 2. 2. H. j. e. m. l. a. v. d. f. ø. k. r. t. h. i. D. s. u. p. n. -. æ. o. g. F. c. 5. 0. 6. ½. 1. 3. A. y. R. K. ,. å. b. V. x. L. S. . N. (. ). G. ´. ) l
2. 2. 2. 2. H. j. e. m. l. a. v. d. f. ø. k. r. V. i. p. o. t. n. u. D. s. y. ,. g. h. æ. -. M. å. c. b. S. x. P. ). B. 6. 0. 1. 5. ½. /. 4. T. K. +. L
) Teknikken omkring tilberedelsen af. Det var slut på første del af mine forslag til lækker nytårsmad. I starten af 2016 føjede jeg vores dessert fra sidste nytårsaften til, og den var et kæmpe hit
en rigtig glædelig jul. Del pecannødderne i to. 200 g mørk chokolade. 2 spsk meget stærk kaffe. 25 stk). 250 g marcipan. 200 g mørk chokolade. 25 g tørrede abrikoser, klippet i mindre stykker. 25 g tranebær. 200 g mørk chokolade. 2 spsk meget stærk kaffe. 25 stk). 250 g marcipan. 200 g. 25 g. 25 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.