250g mel. 125g hakket mandler. 1 vaniliestang. 180g margarine. ½ æg. 125g sukker. Kødhakker. Bland melet, de fint hakkede mandler og kornene fra vanilliestangen sammen
Senest opdateret 17/06/16. Jeg har tidligere skrevet om Nem jordbærdessert. Når den kan laves, af de nyplukkede solmodne, saftige og sukkersøde jordbær fra haven – så er det sommer
Senest opdateret 25/08/16. Lige siden min mand og jeg var i Sønderjylland for første gang – og han prøvede et stykke rugbrødslagkage, har han spurgt om vi ikke skulle have det en dag
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
3 kg hyldebær fylder alligevel en del i gryden Men som det dufter. Så kom den sidste dag i min ugelange udfordring med et dagligt blogindlæg, og vupti kom vi også rigtigt ind i oktober
Her får du mine favoritklassikere. Kager – kager – kager – Gud hvor vi elsker dem. Du får her mit bud på 5 klassiske kager, som gang på gang vender tilbage til
Den her müslibar smager bare så fantastisk. Jeg er blevet helt fjollet med dem. Du kan lave en masse og fryse dem ned, og så har du et sundt mellemmåltid til hele ugen, og så er de bare rigtig lette at lave
Så er det snart weekend (og faktisk også lang sommerferie for mit vedkommende), og hvis man ellers stoler på vejrudsigten, ser det ud til at blive skønt vejr de næste par dage
dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
I. f. o. r. i. g. e. w. k. n. d. b. y. C. h. s. t. a. l. æ. v. j. ø. m. p. ,. å. z. B. u. P. D. M. J. ). -. 4. 3. 0. 2. 5. 1. F. ½. (. S. T. H. R. N. c. V. ". Y. O. K. E. A. U. G. ) g