Lækker hjemmelavet honningristet müslimed nødder, kerner, gryn og evt. Specielt müslimed varm mælk hitter herhjemme efter vores Nepaltur, hvor vi blev vilde med "Müsli with hot milk"
Pynten kan vælges til eller fra, alt efter hvor striks man er med sundheden. Se eventuelt Hjemmelavet ispinde – Vandmelon og jordbær og Hjemmelavet ispinde – Fersken og Mango
I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurt medhjemmelavetmüsli
Hygge medhjemmelavet frugt sm. Hjemmelavet ingefær – c. Med en kniv stikker du den ned i blandingen og bevæger den op og ned for at de forskellige lag bliver blandet en lille smule sammen
Hold øje med det og rør rundt en gang imellem. Til yoghurten har jeg lavet en skøn müsli, som jeg har fået opskriften til af Camilla Rude inde på vores facebook-side
J. e. g. r. n. o. k. t. M. ü. s. l. i. -. æ. ,. d. h. a. j. f. ø. ). D. v. u. b. m. O. å. p. H. (. c. 1. 3. I. 5. 0. y. 2. F. T. C. R. B. '. L. *. N. P. 4. E. 7. K. 8. 9. g g
Tror også godt jeg kan vænne mig til at spise hjemmelavetmüsli lidt for tit. Og det kan I jo ikke bruge til så meget, hvis I står og vil lave müslien selv
Hjemmelavetgranola/müsli er ufattelig nem. Denne her luksusmüsli er så simpel og nem at lave, at jeg ikke forstår, hvorfor jeg bliver ved med at købe forretningernes trælse udgave af samme
Pynt med friske blåbær, skovbær eller jordbær, evt. De kan jo fint anvendes som de er, men min teenager finder dem lidt for grove, og derfor laver jeg gerne en hjemmelavet musli, som jeg også selv er vild med
Ergo har jeg lavet min egen müsli, som jeg er svært tilfreds med. Den indeholder gode fedtstoffer, mætter godt og smager lækkert ovenpå skyr med bær og nødder som enten morgenmad, snack eller dessert Jeg har lavet mit eget ‘sødemiddel’ med rosinvand, da jeg (endnu heller) ikke har fundet nogle sødemidler, jeg kan lide
Jeg har sammensat min müslimed de ingredienser jeg lige havde i skabene, men du kan sagtens sammensætte din müslimed de tørrede frugter, gryn, nødder og kerner, som du fortrækker
Denne müsli er nem at lave og smager himmelsk - og så dufter hele huset så skønt bagefter. Opbevar den færdige müsli i tæt emballage fx patentglas (hvis der altså er mere tilbage)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.