Her er lidtbillederframin dag i går sammen med min mor. Der har været så mange ting at se til med arbejde, ny lejlighed, træning og selvfølgelig masser aftidi køkkenet
Der er mange muligheder. Jeg brugte demtil noget så enkelt som en rabarberkompot. -brug dem, før frosten tager demJeg har plukket desidste rabarbere framitlille rabarberbed iweekenden
Lidtcitronsaft. når de er møre - men stadig har lidtbid - tages de. lidt sukker. Ristetkammuslingikombinationaffriskekrydderurter og cremet suppe afhvid asparges og kokos
Det skal jeg lade være med har jeg fundet ud af, puha for nogle plukveer derkom gang ider, og bækkenet havdedet bestemt heller ikke godt, så detlader jeg kæresten om fra nu af
Hæld lidt vand og hyldeblomstsaft ved, så denikkebliver for tør, og vend den gerne på halvvejen. Brug en pegefingertil at løsne skindet på bryst og overlår og prop lidtsalviebladeindunderskindet
Tages fra varmen, og afkøleslidt. Så hældes melet i, lidt efter lidt. Gem lidttil senere æltning. Æggeblommer piskesi, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Start med at stege dadlerne kort på panden så debliverlidtbløde – gør dem lettere at blende. Tag dadlerne afpanden og blend mandlerne, tilsætderefterdeøvrigeingredienser og blend det hele til en ensartet masse
Disseblivertilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Det er jo en smagssag, men imin mund er disse absolut perfekte Opskriften er taget herfra, margarine er dog erstattet afdet dyre smør
Disse er vellidtafbåde børn og voksne og er ideelle med lidt gnavegrønt – f. Forskellen på æggemuffins og pizzamuffins er (her på bloggen ihvertfald) at der er mel ipizzamuffins og æggemuffins består udelukkendeaf æg
Lad kagen køle lidtispringformen på en bagerist og sæt den herefter over på et kagefad. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbendesaftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl ihånden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.