På min "Store Bagedag" fik jeg også lyst til at eksperimentere med lidt sunde søde sager. i kanelgiflerne), men med sunde nærende ingredienser og masser af smag
Rør ingefæren sammen med muscovadosukkeret og hæld det ned i æggemassen. Tag en god valnøddestørrelse af dejen og rul den til en "kugle" (arbejd med mel på bordet, dejen skal være fast og kunne formes) Tryk herefter dejen flad med stemlet
fastelavnsboller var med æg og dejen blev en smule porøs, hvis man ikke. Kagecreme, kakaocreme. Derfor har jeg nu eksperimenteret med en æggefri og glutenfri
Disse blev medkakaocreme og en lækker frisk citroncreme som fyld. De er super lækre, og så er de nemme at lave, så jeg deler selvfølgelig lige opskriften med jer
Puttes i en gryde med vand, sødemiddel og vanillekorn. Glasuren røres sammen til en tyk kakaocreme. Dækkes med sølvpapir og bages ved 150 grader i 2 timer. Appelsinskal af 2 appelsiner strimles med et juliennejern. Den skæres ud i 24 konfektstykker og pyntes med søde appelsinjulienne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.