Rustikke boller
KærholmKrea
KærholmKrea
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Langtidshævet boller
  • 7 dl lunken vand
  • 25 g gær
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk honning
  • 1 kg hvedemel
  • Tilsæt f.eks forskellige kerne eller knækkede hvedekerner.
  • Gæren udrøres i vandet, bland yoghurt, salt, honning i, derefter tilsættes melet, det skal være som en tyk grød.
  • Hæves tildækket i køleskabet natten over.
  • Bollerne sættes på pladen med ske og dryses med kerner, hæver ca 15 min og derefter bages ved 225 grader i 15-20 min......uhmmm så har man bare de dejligste boller!!!
  • God bagelyst!!!

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.