10 g.
Alternativt, kan man med lidt planlægning, lave en fordej dagen før. Fordejen er f.eks. 200 g surdej, 100 g vand, 100 g fuldkornshvedemel. Bland det sammen og lad det stå på køkkenbordet i et døgn tid.
D. u. s. k. a. l. b. r. g. e. å. d. n. o. f. p. c. t. i. v. j. 2. ,. 5. m. q. h. é. 1. ø. (. æ. ). H. U. S. K. 4. /. B. -. F. y. T. û. G. 8. 0. 6. V. N
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Stil en støbejernsgryde – eller en anden gryde der kan tåle varme (også håndtag og låg) – ind i ovnen
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde
– Frk. Findes der noget bedre et hjemmebagt brød. i køkkenmaskinen (man kan også ælte i hånden). Når man serverer hjemmebag for gæster, bliver der altid spist langt mere, end hvis man serverer et færdigbagt “lunselv” brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.