The post Koldhævedemorgenbollermed chiafrø appeared first on RuthogRuth. Vi har i efterhånden mange år lavet en koldhævede dej til weekenden og det har altid været lidt på gefühl fra gang til gang, hvad de har indeholdt
Derefter røres melet i lidt ad gangen - jeg gør det altid på røremaskinen med dejkroge. Dejen skal stadig være klistret, men ikke for vandet - jeg siger altid at dejen skal slippe kanterne af skålen når man ælter den med dejkrogene
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
med de kerner du godt kan lide, fx birkes, sesam, m. I går aftes lavede jeg en lynhurtig dej, der har stået og hygget sig i køleskabet indtil i dag Det allerbedste jeg ved om morgenen, er duften af nybagte boller og med denne opskrift tager det ikke mange minutter at få friske boller på morgenbordet
Sprøde boller medbirkes / Saftige gulerodsboller / Mysliboller med tranebær. Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner
D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
For det første bliver rundstykker (og birkes) kun rundstykker, fordi de bliver bagt på en plade med hundredvis af små huller i og fordi de har fået damp, der giver skorpen farve og sprødhed
Så kan du godt læse med her. Nogle vil måske sige, at disse æbleboller med kanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Calcium og magnesium udgør, sammen med fosfor, den faste masse i knoglerne. Koldhævede boller er noget af det nemmeste at smække sammen og som, på grund af deres langtidshævning, smager helt fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.