Det er græskarsæson, og det skal selvfølgelig udnyttes. Udover at græskar kan bages, steges, koges og bruges i et utal af retter, kan de også bruges i brød
Græskarret var ret stort, og derfor blev der også til en omgang lækre græskarboller. 16 græskarboller. Herefter pensles de med æg, og til sidst sættes "stilken" ned i midten af bollen og græskarbollerne bages nu i 15 minutter ved 180 grader varmluft. 16 græskarboller
Det varer ikke længe før det er Halloween og hvorfor ikke overraske med nogle græskarboller på morgenbordet, de både ligner og indholder en masse lækker hokkaido græskar
Langtidshævede græskarboller – min version. Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Men her i græskarsæsonen fik jeg lyst til at prøve at nogle med græskar
til græskarsuppe eller græskarboller. Jeg kalder dette en græskar-cheesecake i mangel af et bedre navn, for denne kage har selvfølgelig intet med ost at gøre
Således, her får du en virkelig nem opskrift på rigtig gode hjemmebagte græskarboller. Micky havde fødselsdag, og derfor lavede jeg naturligvis, som den kagebagende hustru jeg er, lækre hjemmebagte græskarkerneboller til morgenmaden
Græskarboller. Koldthævede Boller. Ca. 12 stk. Opløs gæren i det kolde vand. Tilsæt de øvrige ingredienser. Rør til alt melet er absorberet, og du har en glat og klis
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.