Jeg var, på en eller anden måde, blev frokostansvarlig da vi skulle til KBH med arbejdet. Da der kun var 11 personer der meldte sig, til at jeg skulle skaffe dem en sandwich, selvfølgelig mod betaling, så ville mit kreative jeg ingen ende tage.
Jeg endte med at bage nogle lækre frokostboller, med havregrød.
Der er så meget andet at sige, end at godt brød og mig klinger godt sammen her for tiden. To af mine ynglings frokostbrød er spinatboller og gulerodsboller, så hvorfor ikke lave en stor fed kæmpekombination af dem begge og lade festlighederne eksplodere i en brag af en superbolle
Det er efterhånden noget tid siden jeg har bagt så sidste søndag sku' der altså bages. I Rikke Gryberg's "byens bedste brød og kager" fandt jeg en opskrift på disse boller med oliven
Hvis du vil spise hummus’en til andet end grønsagsstænger, kan jeg virkelig anbefale at servere det til fx sprøde falafler, i hjemmelavede pitabrød, som spread på frokostboller eller i rugbrødssandwiches eller måske oven på couscous
Jeg har haft en særdeles rar dag i dag, i hvert fald så god, som en dag kan være efter en ferie. Jeg mødte klokken 8, men havde ellers kun 2 moduler, biotek og dansk
- og stadig dødlækkerJa for når nytårskuren banker på døren, så er det med at finde lækre alternativer til et stadig godt og lækkert måltid, som tilmed også har snerten af sundhed i sig
Har brugt en af mine frokostboller bagt med en masse grøntsager, og så er alle de andre ingredienser nøje udvalgt, helt uden sukker og anden kunstig tilsætning
De er gode som frokostboller til ungernes madpakker. 50 g gær2½ dl mælk3 dl vand2 spsk honning1 tsk salt3 spsk olie800 g lyst speltmelGæren opløses i væsken og salt, olie og honning tilsættes
Bollerne er perfekte til morgenmad eller som frokostboller. Jeg havde lige lyst til nogle friske hjemmelavet boller her søndag morgen, som havde stået til koldhævning natten over
De fungerer både som frokostboller, men er også gode til en kop the til at stille sukkertrangen. Jeg lavede de her boller med lakridspulver, nødder og tørret frugt med inspiration fra en anden madblog
Sunde burgerboller eller frokostboller. Fem-korns boller (ca. 10 stk). Kog femkorns-blandingen i lidt vand i 3-5 minutter, for at blødgøre dem, og afkøl
Sunde burgerboller eller frokostboller 50 g Bagegær. Start med at opløse gæren i vandet. Tilsæt herefter olivenolien, mælk, 2 æg og salt - pisk til æggene er helt opløst i massen og tilsæt herefter lidt efter lidt melet til det bliver en ælte-klar dej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.