en ske – det kan være nemmere for nogen. Kan udelades hvis ikke man ønsker det. I bliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Boller i karry
Alle os bagere ved jo at der er ikke noget mere skønt en friske nybagte duftende boller til morgenmaden, men indimellem kan det været svært at nå det i hverdagen
Jeg faldt for laaaaaaaang tid siden over et billed, der viste, hvordan man lavede kaninboller. Jeg havde lovet at bage en omgang boller til Mortens DUS (SFO) børn , da de skulle på tur i skoven, der ligger ved siden af, hvor vi bor
Nu har jeg prøvet to gange at lave langtidshævede boller. Jeg følger opskriften fuldstændig, men i stedet for en klæbrig dej, får jeg en sej og tør dej, der næsten ikke kan hænge sammen
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Stødt gurkemeje ( Kan udelades ). Boller i karry, det er bare godt. Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren
Du kan altid prøve dig frem, alt efter hvor crispy du synes en boller skal være. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Kan stadig høre min mor stå ved siden af og fortælle mig hvor forsigtigt det skal gøres. Bland mel og sukker i en skål, der er stor nok til at dejen kan hæve
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
De er perfekte til en lørdag eller søndag morgen, og så kan resterne opbevares i fryseren og tages op, klar til at smøres og fyldes til en hurtig madpakke til frokost
Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.