I. p. å. s. k. e. n. b. ø. g. t. j. m. i. r. o. l. d. a. …. u. v. ,. f. B. h. J. H. y. ”. –. E. æ. -. (. ). D. c. R. O. S. 4. 5. 0. 2. 1. P. F. ½. ’. L. V. N
1 spsk olivenolie1 løg - finthakket1 hvidløg - finthakket1 tsk tørret timian1 tsk paprika1 tsk salt1 rød peber - hakket efter smag1 grøn peber - hakket efter smag1 courgette - hakket i tern4 store champignons (dem havde jeg ikke, men de var i den grad savnet)Som tilbehør lavede jeg pocheret æg
Smager genialt til fisk eller som tilbehør til grillmaden en varm sommerdag. Denne salat er til dato den bedste salat jeg har smagt, så opskriften skal helt bestemt deles
(som tilbehør)1 blomkål, pillet i småstykker. Blomkålssalaten er endnu en favorit, som ofte bruges istedet for broccolisalaten og kan laves med eller uden salatblade (jeg foretrækker selv uden da jeg syntes man får salatblade i alt )Salaten kan serveres til stortset alt kød- fisk, fjerkræ, bøffer ja you name it
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
I. s. i. d. t. e. u. g. v. a. r. j. o. m. b. k. n. l. ø. y. D. f. ,. h. å. p. æ. F. x. J. S. V. B. M. K. '. 2. 5. 6. 0. 3. ). (. H. -. 4. c. 1. ½. 8. %. T. q. L. /. R. P. C. U. N. G. A. Å. O. w. E. 9. ". ) g
Vi nød som sagt salaten som den vigtigste bestanddel af aftensmaden og på denne måde rækker salaten kun til 2-3 personer, som almindeligt tilbehør rækker salaten dog nemt til 4-5 personer
V. i. s. p. e. r. n. d. l. b. o. c. -. t. u. g. m. M. v. a. k. f. æ. å. ,. j. y. S. ". P. B. h. /. 2. 0. 1. 9. O. I. R. K. E. L. G. ø. 4. (. ). F. ´. N. T. D. 5. H. J. w. _. U. 7. ½
Skønt tilbehør til vinterretterne, vi nød dem med et stykke glaseret hamburgerryg. . Timbalerne har godt med fylde og en cremet konsistens – de er bare super lækre
I dag har jeg haft en rigtigt skøn dag med masser af venindetid. Hvis der er noget, der kan live èn op, er det da lige det, og så skinner solen oveni købet