Det nye produkt “Surdejsbrød” kommer meget naturligt ud af at det i stigende bliver mere og mere populært at bage gode brød selv og surdejen er meget positivt ladet, bagere reklamerer med brød på surdej, supermarkeder at begyndt at føre tør-surdej og rigtig mange har selv en surdej stående nu
Rør æble sammen med sennep og purløg og smør det på bollerne. Gratinerede brød kan godt lyde som en lidt fed frokost, men med de rette valg af råvarer bliver det en sund og god frokost
Min bagekarriere startede i gymnasiet med en muffinbageblanding, jeg husker det, som var det i går. Sidenhen er jeg mere eller mindre stoppet med at benytte mig af blandinger af denne art, men jeg har ikke et så hadfyldt forhold til dem som så mange andre åbenbart har
Sammen med en masse grøntsager, som jeg slet ikke kan undvære, så er det fint for mig. Godt nok er disse skinkeboller nok ikke helt lige så sunde som rugbrødet, og hva´ så
Start med at koge havregryn, vand og salt til grød – enten i en gryde eller i mikroovnen. Skinkebollerne var et hyggeligt eftermiddagsprojekt, der udsprang af, at jeg var liiidt træt af at spise peberfrugt-, gulerods- og agurkestænger som mellemmåltid om formiddagen
Derfor laver vi af og til æggekage med bacon og purløg hjemme hos os. ) Både charmen ved at “dyrke” sine egne æg og det mere bæredygtige perspektiv med mindre madspild tiltaler os meget
Der var en af hver slags, altså en med jordbær og en med chokolade, hvilket jo lød meget lovende. Det er helt enkelt to makronskaller lavet med mandelmel og så lagt sammen omkring en lækker og blød ganache
Kyllingeburger med bacon, purløg og pinjekerner. Jeg elsker burgere, men det bliver også hurtigt en smule kedeligt, hvis de altid er med hakket oksekød, ost, ketchup, salat og tomat
Løget rives på rivejernet og purløg hakkes fint med en kniv. Kender I det, at ens øjne “falder” over et lækkert madbillede og man med det samme tænker “mums”
Pynt med tomatskiver og fintklippet purløg. De mindre ben kan man mærke med fingrene. Purløg. Server som frokostret eller som let middagsret med godt rugbrød til
) Dagens opskrift er en rispilaf medpurløg og bøf og en ny livret herhjemme. Vi har siden fået det nogle gange, da det er meget nemt og hurtigt at lave, så det har været fint overskueligt for Christian at gå i gang med selv
Klip forårsløg, purløg og koriander fint (gem noget til pynt), og vend dem med kartoflerne. Det sjove med koriander er, at enten så hader man det, eller også elsker man det
Opskrift Ikke-Ost medpurløg. Dæk et par forme med film og hæld massen i. Lidt frisk hakket purløg. en ikke-ost med paprika (uden purløg, men med 1 tsk paprika og en lille smule fint hakket rød peberfrugt rørt i til sidst), champignon, hvidløg… eller hvad du har lyst til
Skrab kartoflerne og kog dem møre (men stadig med bid). Purløg. Smag til med lidt salt og peber. Lad dem herefter afkøle, inden du vender dem i en blanding af rygeost, fløde, hakket purløg, mynteblade og ærter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.