Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. j. ø. l. …. o. t. y. k. m. n. æ. i. b. u. c. D. H. å. w. ,. R. J. p. S. 5. 2. 0. 1. A. B. –. (. 4. ). 6. 3. 8. -. T. L. N
”Rugbrød” uden kerner. Hæld dejen i en smurt 1-liters rugbrødsform. På min Instagramkanal. lægger jeg ofte billeder af mad, som jeg laver nu og her og som jeg endnu ikke
Form små boller med en teske og kog dem i vandet. "Det var en fin finale på din græskarmåned", siger min mand forsigtigt, da vi tage ud af bordet efter aftensmaden
E. t. l. æ. k. e. r. h. u. i. g. b. a. ø. d. m. n. H. f. s. j. ,. å. v. S. o. p. D. I. y. T. 1. 0. 2. L. 5. ½. /. F. B. (. é. 3. ). K. -. R. Æ. 8. P. 6. V. O. N. c. M
Jeg bager normalt kun boller på tid og så grydebrød indtil låget skal af. Der findes rigtig mange opskrifter på rugbrød og jeg har brugt den samme i en del år, så måske er det snart på tide at prøve noget andet, men først kommer min normale opskrift på rugbrød, som ud over en god del kerner indeholder hvedemel og faktisk kun en lille del rugmel, som man ville forvente var en stor bestanddel i rugbrød
Du kan bage på ikke fedtreduceret nøddemel, så bliver bollerne bare ikke så luftige. arrowroot eller Maizena, det giver sprødere boller (kan udelades, hvis du er meget striks med kulhydrater)
Udover jeg ligger inde med urimeligt meget mel, så har jeg også en hel del kerner i forskellige former og synes at jeg ville se om ikke noget af dette kunne omsættes til nogle lækre boller
• Kom kernerne i blød i vand og surdej i min. • kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad det hæve 1 time igen. 1 1/2 dl skårede rugkerner. 1 1/2 dl solsikkekerner
I forhold til bollerne med ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.