Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Denne opskrift har jeg fundet på siden som hedder valdemarsro, en dejlig side som er et besøg værd. Og langtidshævet brød er ikke det jeg gør mest i så jeg måtte ud og “låne” en opskrift, jeg har dog tilføjet lidt til opskriften
Opskriften er baseret pågrundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Tag dejen op med en spiseske og sæt dem på en bageplade med bagepapir, pensl med vand. Man man fint eksperimentere med at bytte om på målene af grahamsmel og hvedemel – det giver en anden krumme og begge dele bliver dejligt
Jeg har før lavet æbleboller med revet æble (se opskrift her), men denne gang har jeg skåret æblerne i små tern og vendt dem i dejen sammen med masser af kanel
Prøv også min basisopskriftpåKoldhævede boller. Koldhævede boller er noget af det nemmeste at smække sammen og som, på grund af deres langtidshævning, smager helt fantastisk
Nogle gange har vi bare ikke tid eller lyst til at bruge så lang tid på at bage, og man kan jo løbe tør for hjemmebag i fryseren, så derfor fik jeg lyst til at lave en opskriftpå et rigtig godt koldhævet flute
V. a. r. p. å. b. e. s. ø. g. h. o. m. i. n. v. d. f. t. ,. u. l. æ. k. j. T. y. -. ). S. c. D. *. O. w. (. 1. 5. I. 2. 3. 0. F. N. P. /. H. C. 8. L. B. "
på tværs jeg nu engang er, så blev der selvfølgelige lige lavet en smule ændringer i opskriften. Opskriften er blot snuppet fra den dejlige Amo bog (fødselsdags versionen), meeeen som den frk
Derfor får du nu opskriftenpå en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Prøv også min basisopskriftpåKoldhævede boller. Uden at det skal lyde alt for overskudsagtigt, vil jeg gerne lige tilføje, at koldhævede boller er noget af det nemmeste at smække sammen, og som, på grund af deres langtidshævning, smager helt fantastisk
Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt påopskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.