Kringle til kaffen. Det skal der bare være. Der findes mange forskellige slags kringler. Jeg har haft fat i husmoderleksikonnet fra 1948, der har listet en del forskellige
T. i. l. e. n. o. m. g. a. f. ø. d. s. k. b. t. j. r. A. p. O. ,. u. L. æ. c. å. W. h. '. v. K. 8. I. 5. 0. 1. 2. 4. F. R. H. D. y. x. 3. 6. P. 7. B. -
Dej (2 stænger). 25 g. gær. 1 dl. mælk. 3 1/2 spsk. sukker. 250 – 300 g. mel. 1 æg. 125 g. smør. lidt salt. Varm mælken op til den er lillefingervarm og opløs gæren deri
Jeg ved godt, at jeg sagde at det var slut med æble opskrifter. Men så fik jeg lyst til at bage en kringle, og jeg fik lyst til at komme æbler i kringlen
P. å. m. a. n. d. g. t. r. æ. k. e. j. v. i. f. u. l. -. w. y. H. ,. s. h. o. b. D. p. ). F. C. J. ø. E. S. c. K. 7. 5. 0. I. T. A. 2. (. 4. 3. ½. R. 1. 9. L. U. N. B. O. z. V. <. M. ) g
Julen er i skrivende stund nær om mindre ind 2 uger skriver vi december 2014 og mange vil gerne igang med at bage og julehygge omkring sig selv og familien
Jeg har bagt kringle. Det gør man altså bare ikke tit nok. Og det var heldigt at jeg fik det gjort, for få timer efter var samtlige bedsteforældre på besøg for at se til krudtuglen
Denne kringle er næsten som dessert – og fyldet kan varieres efter ønske og det du har til rådighed. Jeg har stadig “Belle de Boskoop” æbler tilbage af sommerens æblehøst og de er fine som en del af fyldet
Vand gær, sukker, salt, øg smør skåret i små stykker blandes sammen, og står og forhæver i 20-30 minutter, alt afhængning af om dine ingredienser komer direkte fra køleskabet
Egentlig er kringle ikke noget vi har fået meget i vores familie, men min mor kan godt lide kringle og en dag vendte hun hjem fra arbejde med denne opskrift på kringle og den skulle være helt fantastisk
Dej. 500 g mel350 g smør75 g sukker3 æg50 g gær1/2 dl vand1/2 tsk kardemommeFyld. 150 g knuste makroner125 g smør1 æg2 spsk honninglidt saltBland æg og vand, opløs gæren heri
I anledning af d. 11/11 som er bagerens fødselsdag, følte jeg for at lave noget typisk bagerbrød. Jeg kunne ikke komme i tanke om noget mere oplagt end en kringle
I et reklame blad for Super Best fandt jeg en op skrift på en gærtærte med rabarber. Den skulle rulles ud næsten som en pizza, kanten bukket ind, og fyldet var rabarber
En skøn retro-kringle med kanel, uhmm. Jeg har en svaghed over for gammeldags bagværk. Det giver mig en følelse af ro og tryghed, i en hverdan med konstant forandring og udvikling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.