I mandags bagte jeg to kanelbrød efter opskrift af Mette Blomsterberg i hendes kogebog, Jul. Kanelbrød2 brød30 g gær2 æg2 tsk vaniljesukker2 spsk kanel1 tsk kardemomme50 g sukker1½ dl kærnemælk1½ tsk salt500 g hvedemel100 g smør, stuetemperaturRemonce
Gammeldags kanelbrød er en fantastisk spise. Opskrift Kanelbrød. Det vækker gode minder fra min barndom og selvfølgelig skal der foreligge en vegansk version
Kæresten har i nogle dage snakket om kanelbrød, så jeg tænkte. Jeg havde ikke lige en opskrift, så jeg opsøgte Google til en snak og fandt frem til Camilla Plums kanelbrød
Når dette kanelbrød bager i ovnen, spreder der sig en fantastisk duft af kanel og kage i hele huset, og når det friskbagte brød skæres i tykke skiver, er det svært at holde fingrene fra det
trænger til en sundere smag af jul, er dette kanelbrød en virkelig nem og god. version af dette kanelbrød er helt klart med små mørke rosiner serveret med
Det er ikke så tit jeg laver kager eller wienerbrød men det hænder da, og jeg kan ret godt lide et klassisk kanelbrød, selvom jeg syntes de kanelbrød man kan købe hos de fleste bagere er en tand for sødt til mig, specielt når der også er glasur på
E. t. k. l. a. s. i. h. v. e. d. b. r. ø. m. n. o. c. -. p. f. ,. g. M. å. u. ". S. O. D. j. B. T. 2. 0. 3. 1. x. æ. 4. 5. 6. L. R. (. ). y. ½. /. P. H. K. V. I
Johov, på sådan en dag må man spise liiiiiiige så mange kanelboller, kanelsnegle, kanelbullar, kanelkringler, kanelbrød, og hvad de ellers har af kære navne, som man vil
Nu står aftenen på lidt let aftensmad (spinat/kyllinge muffins + salat), et godt glas rødvin (eller to), Lykke i fjerneren og lidt mere kanelbrød, guuuuf
Jeg syntes det er fantastisk med kanelbrød, faktisk er det lidt ligesom. Julen er spækket med forskellige smage, især kanel er for mig et typisk julekrydderi
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævede havreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriften på Franskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig
Desværre blev vi endnu engang skuffede, den såkaldte snurrede kanelbrød, var ikke ordentligt gennembagt, den smagte af gær og var simpelthen så tør at min halsbrand gik i overbrand
Tag kanelbrødet ud af formen, og lad det køle af. Det smarte ved denne opskrift er, at man ikke kun behøver lave et brød af det, man kan også lave snegle af den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.