F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Derudover er det kun sødet med modne bananer og lidt akaciehonning, krydret med kanel og vanilje og fyldt med store stykker af mørk chokolade og grofthakkede, ristede mandler
J. e. g. h. a. r. i. d. s. n. m. å. ,. f. k. t. j. K. c. x. b. u. ø. D. v. æ. o. l. y. p. 1. -. ). E. R. /. S. M. L. Æ. T. '. A. 2. 4. G. (. I. 0. 3. 6. 5. F. N. +. V. *. 9. 7. H
Jeg bruger surdej i brødet til at give den karakteristiske saftighed og lette surhed og ellers bruger jeg groft emmermel, som dog kan erstattes med almindelig fuldkornshvedemel
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Groft Surdejsbrød. De fiberboller jeg har lavet tidligere var dog ikke så grove og med det her brød ville jeg gerne have et mere groft brød så der er også anvendt både rugkerner og fuldkornsmel ( jeg brugte goldblume fuldkorn til det her brød, men du kan sagtens bruge almindelig fuldkornshvedemel )
Og bananbrødet her ligger nu i fryseren og er klar til at blive serveret med lidt græsk yoghurt rørt med lidt vanillepulver, honning og lidt kanel - brug en fed yoghurt, så den kan smøres på brødet, når det er kølet lidt af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.