J. e. g. r. p. å. b. s. ø. i. d. t. S. n. j. y. k. h. o. m. f. æ. l. a. ,. v. Ø. u. (. K. c. A. x. ). D. M. P. H. -. F. /. B. C. ". 2. 1. 0. I. 5. 3. 6. R. 4. T. L. Æ. N
J. e. g. h. a. r. n. o. t. ø. l. d. s. v. m. ,. j. k. b. u. p. f. å. æ. i. F. y. M. B. -. S. D. /. c. H. O. ). Ø. (. 1. 5. 3. 0. 4. K. R. Æ. 2. 8. ". L. U. V. N. I. T. C. w. 9. 6. ½. E. G. ) g
Men jeg besluttede mig i juni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder i København og så samle det hele til en guide
Brød med emmermel og ølandshvedemel. Ølandshvedebrød. Der er for en gangs skyld ikke tale om et brød med surdej der langtidshæver, men et lidt mere korttidshævningsbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.