Jeg ELSKER kiks og havregryn. Det her er derfor den perfekte kombination. Hvis du også har det sådan, så bliver du simpelthen nødt til at prøve at bage de her
Altså rugbrød bliver det aldrig, men den er så tæt på som jeg kan komme. Opskriften er fra Kernesund Familie, hvor minus gluten er en del af leveformen
Det kan heldigvis godt lade sig gøre at fremstille lækre syrlige glutenfri brød,. som sagtens kan måle sig med et godt hjemmebagt rugbrød – takket være glutenfri surdej
2,5 dl vand2 dl letmælk1 spsk fiber HUSK2 æg45 g sukker500 g fint glutenfrit mel (f. eks. Finax rød og orange blandet)100 g majsstivelse (Maizena)130 g margarine30 g gær2 tsk kardemomme½ tsk saltRemonce 150 g blødt smør100 g revet marcipan150 g brun farin2 spsk kanelDejen røres på maskine
koldt vand – gerne mineralvand. mineralvand. mineralvand mere). mineralvand mere). Her kommer opskriften på. en glutenfri melblanding, som kan bruges i stedet for mel i forskellige typer
En dag, da jeg ville lave en. glutenfri brød opskrift, havde jeg ikke mere majsmel tilbage. Jeg havde. kastanjemel hjemme, så jeg brugte dette i stedet
Et super saftigt og velsmagende brød med dejlig sprød skorpe. Da det er bagt med surdej holder brødet sig lækkert saftigt i flere dage og behøver ikke ristes eller noget for at kunne nydes
Bagekursus d. 08. 10. 11. Bollerne blev lidt blege, men smagen var rigtig god. Forlæng evt bagetiden lidt, eller brug dem som ”bake off” direkte fra fryseren