Tag gryden af varmen og server muslingerne med det samme med noget af bouillonen og hakket persille på toppen, server med godt brød og pommes frites til
Så frem med kniven og strygestålet, og skær dine egne pommes frites – eller på godt dansk. Hæld olien over dem, og drys med citronskal og fennikelfrø – andre krydderier eller smagsstoffer kan også anvendes helt efter smag – og bland
Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Økologiske kartofler med skræl. Du kan selvfølgelig sagtens tilberede kartoflerne fedtfri som både eller “rigtige” pommes frites, men prøv også min metode som beskrevet herunder, det er smadder lækkert
Serveres med sprøde pommes frites og et glas koldt hvidvin. Der findes med garanti mange forskellige udgaver af retten, og jeg har derfor lavet denne udgave med lige nøjagtigt de ingredienser som jeg forbinder med denne ret
D. e. r. h. a. v. æ. t. S. o. m. -. s. i. l. n. d. p. å. J. g. f. ø. y. u. j. B. M. c. ,. b. ). k. V. (. &. I. é. P. 2. 1. /. 4. G. 5. 3. 8. %. F. E. N. H. K. *. T
Muslingerne serveres i en stor dyb tallerken, hvor suppen øses over og der drysses med persille. Derfor blev vi hurtig enige om, at vi sagtens kunne klare en omgang Moules til aftensmaden
Læg stavene i en bageform og dryp med olivenolie. Pommes frites stegt i ovnen er en genial måde at tilberede kartofler på – ikke mindst hvis man skal tælle kalorier
Der er dømt ægte brasserie/bistro stemning med denne anretning. Krydr med hakket estragon. Bliv ved med at piske til al olien er i og det er blevet til mayonnaise
Denne opskrift sætter virkelig prikken over i'et over opskrifter med muslinger. Hvis muslingen er åben, så bank den mod vasken og læg den til side - de muslinger som ikke har lukket sig efter et par minutter smides ud med det samme
Fordel de olierede og krydrede hokkadiostave på en bageplade med bagepapir. Posted on October 21, 2014 by Tina Tougaard Andersen in Aftensmad, Diverse, Nye opskrifter, Paleo, Snacks, Tilbehør
Bloggen er gået i græskarmood, så her kommer endnu en opskrift med hokkaido. Da jeg i efteråret var på besøg hos en rigtig øko-landmand, fik jeg en masse af årstidens grønt med hjem
Tag klaserne op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle, efterhånden som de er færdige. Server på et stort fad og drys med rigeligt flormelis
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.