Jeg elsker hummus fordi det er sundt, og ikke mindst fordi det smager fantastisk. Jeg har altid været vild med de små boder, der var i storcentrene, som solgte alverdens specialiteter, såsom hummus, tapenade, tzaziki osv
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
disse frikadeller til min far, som ellers er vokset op med solid landsmandskost, og helst ser kød og kartofler til hvert middagsmåltid - men selv han tilkendegav begejstring for måltidet (at min humus så måtte i mikroovnen før den kunne glide ned, er så en anden sag
Men i hvert fald har jeg nydt at stå sent op og spise god morgenmad efterfuldt af en ligeså god frokost - og til sådan en frokost synes jeg at humus hører sig til
Mmmmmh humus. Og humus er ikke bare kikærte puré der smager af hvidløg. ) Olie og vand skal du også prøve dig lidt frem med, det skal være nok til at blenderen kan klare det, men heller ikke så meget at Humus'en bliver for vandet og flydende
Der er efterhånden en hel del forskellige, dip, pestos, mayonnaiser og tapenader på bloggen, men en opskrift jeg endnu ikke har delt er min udgave af humus med kikærter