brød

brød

Rugbrød med kerner

Rugbrød med kerner

E. t. l. æ. k. e. r. h. u. i. g. b. a. ø. d. m. n. H. f. s. j. ,. å. v. S. o. p. D. I. y. T. 1. 0. 2. L. 5. ½. /. F. B. (. é. 3. ). K. -. R. Æ. 8. P. 6. V. O. N. c. M
Hjemmelavet pitabrød

Hjemmelavet pitabrød

Jeg synes faktisk, at pitabrød er et godt aftensmåltid, når det skal gå lidt stærkt. Hvad jeg til gengæld ikke synes er godt, så er det de pitabrød, som man kan købe i supermarkedets brødafdeling, dels fordi smagen er kedelig og dels fordi de altid sprækker (eller er det bare mig, der har det problem
Arabiske pitabrød

Arabiske pitabrød

dk - yderst lækre pitabrød - kan stærkt anbefales. Brødene bages ved ovnens maksimumtemperatur, ca. Den her opskrift fandt jeg på Politiken
Kartoffel fladbrød m. forårsløg

Kartoffel fladbrød m. forårsløg

)  Det kom der så dette lækre lækre brød ud af, og da det er så fantastik lækkert, så må jeg simpelthen lige dele den med jer
Quesadillas m. oksekød

Quesadillas m. oksekød

- og en meget nem, hurtig og ikke mindst mættende retJa og sund er den bestemt heller ikke, men da vi jo ikke fik spist alle vores tortillas den anden dag, da vi lavede wraps, ja så kunne de nemt forvandles til en let og hurtig aftensmad her til aften
Fuldkorns Gnavebrød

Fuldkorns Gnavebrød

De er endvidere gode til morgenmaden, hvis man ønsker et lidt sundere og groft brød til morgenbordet
Pirogger

Pirogger

- til aftensmad, frokost eller som madpakkeJa du bestemmer, for de kan jo indtages som lige præcis det måltid du ønsker
Caveman-snack (paleobrød)

Caveman-snack (paleobrød)

Her er en opskrift på et nøddebrød (eller rettere sagt snacks), der er spækket op med proteiner, vitaminer, mineraler og ikke mindst sunde fedtstoffer
Stenalderbrød

Stenalderbrød

Jeg har tidligere delt opskriften på æggewraps og nu vil jeg gerne dele opskriften på stenalderbrød. Stenalderalderbrød smager rigtigt lækkert og er ufatteligt nemt at bikse sammen
Grove knækbrød

Grove knækbrød

I sidste uge eksperimenterede jeg med at bage grove knækbrød. Knækbrødene har en perfekt sprødhed og knaser på den helt rigtige måde, når du tager en bid