Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Slut af med dadelpure eller honning, det får krydderierne til at klister fast på nødderne. Mangler du noget til lige af pifte din salat op med eller elsker du bare søde og stærke sager, så er det her lige det du søger
) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags. Den smager simpelthen SÅ godt og igen var gæsterne vilde med den
Banankage mednødder i karamel som topping. Man medbringer da kage. Karamel mednødder og havregryn. Og lad mig med det samme sige, at dette bliver ikke den sidste
Du kan varierer salaten med at erstatte nøddernemed f. 50 g hasselnødder, ristet og grofthakket. 1) Bland hvidkål, appelsiner og hasselnødder i en skål. 2) Bland olie, eddike, chili og honning til en dressing og smag til med salt og peber. 3) Pynt salaten med friske, finthakkede citronmelisseblade
En lækker sommersnack, er frosne bananstykker overtrukket med mørk chokolade og hakkede nødder. Sommeren er over os og med det varme vejr stiger lysten til is
Jeg er ret vild med grønkål, men for at være ærlig har det ikke altid været sådan. Vi er lige nu sidst på grønkålssæsonen, og det skal selvfølelig udnyttes
Helt traditionelle finskbrød med mandler, hasselnødder og sukker. De ville nok være smukkere med perlesukker, men det blev almindeligt sukker for ikke at skulle begive mig ud på længere rejse efter det (til Føtex)
De sidste år har jeg lavet denne kålsalat Grønkålssalat med æble, appelsin, og granatæble. Hak mandler og hasselnødder groft og tilføj dem til rødkålssalaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.