Forårs middag til disse dejlige lune solskinsdage. Kyllingebryst med spinat og parmaskinke6 kyllingebryster100 gr babyspinat80 gr parmaskinke (1 pakke)3 spsk olivenolie1 rødløg250 gr mascarpone50 gr revet parmesanDamp spinaten på en varm pande til den falder sammen og vandet fordamper
Farseret kålBring en stor gryde vand i kog med salt. Tænd ovnen på 180 grader. FarsKom det hakkede kød i en skål, rør sejt med salt, krydderier, reven citronskal, timian og løg
Her kommer vores version af farseret broccoli. I weekenderne er der lidt mere tid til at eksperimentere med maden, og så kunne den her opskrift jo være en oplagt mulighed
Bagt butternutsquash fyldt med spinat, svampe, citron og feta. Det er meget oplagt, at hullet i en butternutsquash skal fyldes med et eller andet, og efter jeg så skøn opskrift på Vanløseblues, blev jeg inspireret og måtte simpelthen prøve det
Som noget nyt har jeg lavet farseret and og det kan anbefales. Farseret and. Farseret and. Her rækker anden til lidt flere munde og er nemmere at lave portionsudskæringer af
På den måde bliver mørbraden både farseret og indbagt. Indbagt mørbrad -Alle mørbrad kan indbages. Selv fisks mørbrad, hvis man kan kalde fiskens loins (rygstykker) for mørbrad
Vi skal derfor både have andesteg, flæskesteg og farseret kalkun. Ja, nu er den her - altså julen. Oskar og jeg er stået tidligt op, så jeg kan få ordnet de sidste sager inden huset fyldes med gæster i eftermiddag
Lige hvad vi trængte til i denne juletid, og så fik manden stillet de værste ande-stegs-abstinenser inden juleaften, hvor vi jo skal have lækker farseret kalkun hos mine forældre
1 butternutsquash. Jeg har altid været helt syg med retten her. I alt den tid jeg har spist low carb ikke fået lavet en lowere carb udgave end den originale udgave med kartoffellåg
Fyldt butternutsquash. Det her er en omelet med nogle af mine favoritter. frisk, dampet spinat, karamelliserede, søde rødløg og let smeltende gedeost på toppen
Fyldt butternutsquash. Dette er endnu en skøn efterårsret, som er super nem at lave og god til stop-spild-af-mad, fordi du kan bruge rester fra dagen før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.