-)Opskriften kommer endnu en gang fra Amo's store julebagebog 2011. Pak dejen ind i bagepapir og stil den koldt i 30-60 min. Rul dejen ud i 2-3 mm tykkelse og udstik den med kagefigurer. 8-10 min
Havregrynskugler100 g smør150 g havregryn30 g kakao100 g sukkerKokosKaffe - stærkVanilje essensKom smør, havregryn, kakao og sukker i en skål, og bland det hele godt. - Pernille Elise 100 g
Server den varme chokolade med vanilje-kanel flødeskummet på toppen. Julekakao med kanel og vanilje-kanel flødeskum(til 2 glas)100 g mørk chokolade 3 spsk. - Pernille Elise 100 g
-. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. 7. L. R. ) l
-. -. -. -. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. 5. 2. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 1. 8. M. G. A
-. -. -. 9. 9. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 2. 5. c. 1. K. 0. ½. 6. ,. 7. F. I. 4. N. T. 8. R. D
-. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 5. o. j. u. p. 2. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. 1. ). P. R. K. 8. C. 4. 3. L. 7. J. %. A. ½
- De blev i hvert fald godkendt af min trofaste smagsprøver, nemlig min kæreste, og min Zumba-instruktør der fik nogle i tillykke-med-nyt-bestået-kursus gave sammen med en lille flot Hyacint, desuden har en Zumba-veninde, mine forældre og noget af min svigerfamilie har også godkendt dem, så de skal laves igen i weekenden hvor den står på en omgang bodypump, en fødselsdag og ellers julehygge og forberedelse med kæresten
2 dage at lave, men det er hæve-/hviletiden der udgør det meste af det samlede arbejde. maltsirupAften- 2,5 dl rugmel- 5 dl vand- 1 dl græskarkerner- 2 dl solsikkekerner- 2 dl rugkerner- 1 dl surdej (jeg plejer dog at tage lidt af rugbrødsdejen fra når jeg har blandet alle ingredienserne næste morgen)- 5 g. gærAlle ingredienserne blandes og dejen står i stuetemperatur til næste morgenMorgen - Fordejen- 1 spsk groft salt- 2 spsk maltsirup (kan fås i irma)- 2,5 dl hvedemel- 1 dl rugmel. 8-9 timer på køl
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.