5 ting
fra den, det retfærdiggør vel også at jeg køber en ny engang imellem Kogebogen var “Jamies Kogebog” og denne opskrift er derfra, dog har jeg ændret et par ting.
1 and
på ca. 3 kilo
3 æbler
skåret i både
En håndfuld svesker
6 skiver
pancetta
1
rødløg
4 fed
hvidløg
2
gulerødder
1 spsk
hakket rosmarin
1 stang
kanel
2 dåser
hakkede tomater
½ flaske
rødvin
Saft og revet skal af ½ appelsin
1 dl
sultanrosiner
½ dl
ristede pinjekerner
Et bundt hakket persille
En håndfuld revet parmesan + lidt ekstra til servering
Krydr anden grundigt med salt og peber både indvendig og udvendig. Julelys blafrede i vinduerne, og min bedstefar stod og ventede os i døren, med sin lange nissehue på, og sagde, HOHOHO
Denne opskrift er inspireret af et besøg hos Ma Poule i Torvehallerene, som er kendte for deres fantastiske flûte med confit de canard / confiteret and
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andetmedpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Start med at sæt vand over at koge til pasta. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.