4 - 5 personer500 g kyllingefilet1 porrer i tynde skiver6 tomater skåret i mindre stykker1 stor peberfrugt i tern2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren1½ dl vand½ dl fløde½ dl hvidvin1 boullionterning 2 fed hvidløgsalt og peber100 g gratineringsostfrisk revet parmesan350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder
Desserten nytårsaften bestod af denne Brownie drøm, en ide der kom til mig i sidste øjeblik. (Undskylder den dårlige billedekvalitet, men billederne er taget nytårsaften med Iphone)
P. å. v. o. r. e. s. f. a. i. t. p. d. ,. R. u. n. O. k. H. m. C. h. l. æ. g. D. c. ø. y. j. N. b. S. M. ). J. I. 2. 0. (. x. -. 3. ½. K. G. 5. 1. /. 4. 7. ü. L. B. V. T. 9. z. 6. Z. 8. +. E. F. w. '. "
F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. k. a. l. n. v. æ. d. i. H. ". P. c. p. T. å. (. u. ). S. 1. 5. 8. 0. L. /. 2. M. U. K. b. h. D. E. y. -. ,. x. j. J. I. G. R. Ø. V
Mangler du noget lækkert og sundt til at peppe din yoghurt eller skyr op med om morgenen. Hvis du kan nikke genkende til dette, så vil du komme til at elske denne lækre og nemme hjemmelavet müsli
I dag har jeg haft fri og syntes nu egentligt, at jeg har haft rigeligt på programmet. Jeg må også tilstå, at jeg desværre ikke har nået alt det jeg gerne ville have nået, men hvad pokker det går jo nok alt sammen alligevel
Mere fra vores nytårsmenu. Her valgte vi at lave to forskellige hovedretter, hvor den ene var arabisk. Kæmpe risfad med kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kylling og ristet nødder
Mac ‘n’ Cheese. Antal personer. 4 (meget sultne) personer. Forberedelsestid. 20 minutter. Tilberedningstid. Her er en rigtig amerikansk klassiker, som jeg aldrig har forsøgt at lave før
E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
Ja så blev det min tur til at afprøve det nok så omtalte stenalderbrød - ikke fordi jeg overhovedet gør det i stenalderkost, men fordi, jeg blev nødt til at finde ud af, hvad det var for et brød alle snakkede om og så fordi, det jo altid kan bruges som variation i den kost man nu ellers spiser