I. s. i. d. t. e. u. g. f. o. r. ø. j. m. p. k. y. l. n. ,. h. a. v. H. 3. 6. 5. J. å. b. M. D. O. æ. c. P. –. 1. 2. (. 4. ). 0. -. F. R. T. Æ. B. G. K
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Det kræver selvsagt en madpakke, og hvor lækker en portion koldskål eller en lækker sandwich med rejer og dildressing end lyder, så er ingen af delene særligt velegnede til at have stående i varmen og til at spise hurtigt og uden at det kræver en pause fra skriverierne
D. e. t. k. a. n. v. æ. r. p. i. s. h. d. m. f. l. g. y. ,. o. u. b. ø. J. 1. 2. å. M. S. F. I. 0. 9. ½. c. 3. A. 8. 5. %. 7. (. ). B. P. R. j. 4. H. -. O
Pirogger er lækre brød med fyld. De er ideelle til aftensmaden (sammen med en fyldig salat som fx spidskålssalat som jeg har en opskrift liggende på), til frokost, i picnickurven, til buffeter eller i madpakken
Jeg har jo selv en ide om at jeg har opfundet pizzasneglen, men det er der sikkeret også andre der mener at de har - men dengang jeg startede med at lave dem var der ingen andre der gjorde det - så i hvert fald har jeg opfundet dem i min egen omgangskreds
skoleperiode og dermed er det slut med den skønne mad fra personalekantinen på Hillerød Hospital. Jeg bagte nogle "all-in-one"-agtige boller, som jeg kan have med sammen med lidt grønt (hov, der var det der sundheds-noget igen
De hakkede tomater tlsættes sammen med maggiterningen og krydderierne. Bollerne smøres med tomatsauce og drysse med skinke og ost - og måske lidt tørret oregano
Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat og noget gnave grønt i madpakken
Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang piroggermed i madpakken. Pirogger. Det gav mig en stor lyst til at eksperimentere med at lave mine egne
Saml pirogger. Smag til med salt, peber og Worcestershire sauce. Del dejen i 14 lige store stykker, som først rulles til runde boller og dernæst rulles flade til en rund cirkel med en kagerulle. Sæt de samlede pirogger på en bageplade og lad dem hæve i 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 12-16 minutter
Dejen til piroggerne er lavet med en smule fuldkornsmel, så de bliver grovere og mætter længere. Jeg lavede en stor portion af disse fyldte pirogger, og så var der lækker madpakke til mig og min roomie i flere dage
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød. Har bagt disse lækre Pirogger der skal nydes i ferien
En af de færdige piroggermed råkostsalat. Piroggerne afkøles på en bagerist. Super god ide til at bruge en rest kødsovs eller andre rester med hakket kød
Det herlige ved pirogger er, at de kan fyldes med lige netop de råvarer, du har i køleskabet. Jeg havde tilfældigvis rest fra en steg, som jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle gøre med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.