4 Pers. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også
Denne græskarsuppe blev virkelig lækker. Ingredienser. ca. 1 kg græskar (jeg brugte butternut squash)3 kartofler i små tern3 schalottenløg i kvarte6 hvidløgsfed (hele)Timian3 spsk olivenolieSalt, peber1 dl fløde2 dl hvidvin6 dl vand3 spsk kyllingefondTænd ovnen på 225 grader
Jeg er blevet lidt bidt af at lave supper. Ikke nok med at det er hyggeligt og at man kan variere disse i en uendelighed, så smager de også helt fantastisk - især når maden ikke skal være for tung
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
For første gang i lang tid har jeg en lang weekend, hvor jeg ikke skal noget, der involverer andre. De sidste fire weekender har der været besøg, gæster, ture m
Ofte ser man koriander i det vietnamesiske køkken. Man kalder koriander Asiens persille. Mynte er også en krydderurt der optræder ofte i det vietnamesiske køkken