byKamillaBorg - en blog om børn, livsstil & inspiration. Herhjemme har vi efterhånden haft tændt brændeovnen flere gange indenfor den sidste tid og det har ikke kun skyldtes ren hygge, men også fordi vejret udenfor indbyder til det
Saftige boller fyldt med revet gulerod og kardemomme. Jeg elsker, elsker, elsker friskbagte boller. Især koldhævede boller, men nogle gange melder den friskbagte bolle-trang sig, og så har jeg ikke lige lyst til at vente natten over på boller, er jeg mon den eneste
Hvem kan modstå sådan en stykke. Jeg ved godt, at bloggen er gået lidt kage/sødt-amok det seneste stykke tid - bare rolig, jeg har et par mad-indlæg klar meget snart
Bulgur med ovnbagte gulerødder og rødbeder, avokado, feta, citron og persille. Det er efterårsferie, og derfor er der lidt ekstra tid til at lave noget lækkert til frokost
Puha, siden sidst har jeg været oppe til tre eksaminer - på seks dage. Det har været en smule travlt, men jeg tror nu, at det hele er gået fint - og så er det jo meget dejligt at kunne sætte hak ud for endnu en eksamen hver gang
En lækker frokostsalat der kan spises både hjemme og i madpakken. Og den kan nemt indgå i en buffet. Den søde appelsin, den fede fisk og det skarpe rødløg går fint hånd i hånd og skaber en fyldig smagsoplevelse
Så skulle der lige bages boller igen, og denne gang blev det disse lækre spinatboller. Jeg havde egentlig taget spinat op af fryseren, for at lave spinatlasagne, men nu blev det lige til boller i stedet
Pæn indpakning. Italienere laver fyldte peberfrugter på mange forskellige måder. Det er en af den slags retter, hvor der for en gangs skyld faktisk er stor valgfrihed og lov til at modificere opskriften efter, hvad du lige har i køleskabet
Skoven gløder mere og mere. En ligeså smukt gylden og kraftig suppe, der varmer helt ind i sjælen, er lige, hvad man har brug for efter at have været ude i det evigt silende og dryppende efterårsvejr