Pastaretten har en skøn smag af røget laksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Ingredienser - økologisk så vidt muligt. Og det samme medpasta. Slyng vandet fra og blend med avokado, hvidløg, citronsaft, ristede pinjekerner, salt, peber og olivenolie til en cremet sauce
sukker Frisk pasta Smelt smørret i en lille kasserolle, og svits de [. 2 stykker laks 4 dl hvidvin 10 sorte peberkorn 5 kviste persille 1 øko-citron 50 g smør 5 spsk. madlavningsfløde 1/2 fiskebouillon-terning Salt Peber 1 tsk
TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til ogmed min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
-. -. -. D. e. n. r. t. v. a. s. k. æ. g. f. o. d. i. h. u. l. b. p. ,. å. (. ø. ). R. m. c. P. V. L. F. 2. I. 1. 5. 0. 4. %. 3. j. /. K. y. B. T. 6. S
Rul pastaen ud og pensl medægge-blandingen. Serveres straks sammen med FLUTES og PERSILLESMØR. Læg tynde skiver af laks ud på pastapladerneog smør endnu et lag ægge-blanding ud
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (ogkogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.