Det er friskt, sundt og smager fantastisk. En af mine yndlings takeaway steder i København er også det vietnamesisk inspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Vietnamesiskeforårsruller bliver også kaldet friske forårsruller. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Det er vietnamesiskeforårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Lav først rejerne samtidig med, at du koger nudlerne og snitter grøntsagerne. Hæld lunken vand op i et fad, som er stort nok til, at de vietnamesiskeforårsruller kan være der
Vietnamesiskeforårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang. Vi havde været i fitness centeret næsten to timer og mente derfor vi skulle have en rigtig god ret
Træt af frosne forårsruller fyldt med hakkekød og hvidkål. Er du finmotorisk ubegavet og evt. Opskrift Hanoiruller vietnamesiskeforårsruller af rispapir
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.