Stil kagen et sted til afkøling. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Lad endnu engang kagen køle indtil glazen har sat sig. Nu er selve kagen færdig og klar til servering. Men pynt på kagen giver et fantastisk syn, så nedenfor er mine forslag til kagepynten
Skær dine kagebunde til, så de passer på det fad, kagen skal serveres på. Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Læg den sidste på, og fordel resten af cremen, så hele kagen er dækket, og så dine Maltesers kan sidde fast (se billederne)
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Banankage nå ja sammen med gulerodskagen. Du kan lave den som på billedet eller du kan lave en banankage med chokoladecreme på toppen – ligesom ved chokoladekagen
Bag kagen i ca. Kagen smager fantastisk med en kop kakao/kaffe/te og lidt vaniljeis. Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker
– Tag bunden ud af formen og læg bunden over på det fad, som du ønsker at servere kagen på. – Lad sovsen køle af til stuetemperatur før den hældes ovenpå kagen
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Når kagen er helt afkølet, skal den overtrækkes med chokolade. Kagen toppede vi med kandiserede pekannødder, som faktisk bare var karamelliseret sukker på en pande, hvor der blev vendt nødder i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.