4 - 5 personer500 g kyllingefilet1 porrer i tynde skiver6 tomater skåret i mindre stykker1 stor peberfrugt i tern2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren1½ dl vand½ dl fløde½ dl hvidvin1 boullionterning 2 fed hvidløgsalt og peber100 g gratineringsostfrisk revet parmesan350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder
Jeg elsker pasta i alle afskygninger og canneloni er en dejlig måde at servere pasta på. Denne her udgave har jeg selv komponeret og det blev en rigtig dejlig ret
Forleden dag lavede jeg hjemmelavede falafler - øj de blev gode. Jeg serverede dem sammen med en grøntsagssalsa, creme fraiche dressing og fladbrød fra den tyrkiske grønthandler
Her kommer så endnu en version af min dejlige æblebradepandekage. Det er den samme grundopskrift som jeg har på bloggen i forvejen, men tilsat smuldre dej på toppen - det giver lige et ekstra pift
Igår lavede mine 2 døtre mad og det blev til de her dejlige kyllingboller i kokos. Kyllingebollerne var dejligt friske i smagen på grund af limeskallen og saften af lime i kogevandet
Det her er så endnu en opskrift på brownies - jeg jagter altid den ultimaive opskrift på brownies og chokoladekager - det er altså mine favoritkager - uhmmmmOpskriften har jeg fået af Doris
Jeg så de her super lækre kager for nogle uger siden hos , og jeg kunne slet ikke modstå dem, så da jeg skulle bage til min mors fødselsdag, måtte de bare være en del af repetoiret
Det her er en videreudvikling af en fritata jeg lavede en gang sidste år - denne gang er den ikke kun til picnic - hvilket den dog sagtens kan bruges til, men til aftensmad
Butterdejspladerne lægges til optøning. Fileterne rulles med skindsiden indad, krydres med salt og peber, lægges i et ovnfast fad, dækkes til med stanniol og dampes 12-15 minutter ved 200°C i en forvarmet ovn