Langsomt hældes den varme fløde i æggeblommer, her piskes grundigt. Når vandet er fordampet, og er kun er karameliseret sukker og mandler, rør da rundt i mandlerne til sukkeret krystallisere rundt om mandlerne
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Dette er en kage, som alle vil kunne lave, så ingen undskyldning for ikke at servere denne skønhed af en lækkerbisken til nogle du gerne vil forkæle
Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriserede æggeblommer. Smelt smør og chokolade i en gryde, tilsæt flormelis og æggeblommer og rør det sammen
Pisk imens æggeblommerne og sukkeret sammen til en luftig æggesnaps. Fjern det overskydende kage og skub nu forsigtigt kagen op af udstikkeren - sørg for, kun at trykke i bunden af kagen og ikke røre moussen
Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Er der en bedre måde at nyde dagen på end med en lækker klassisk kiksekage dog m. Jeg er solgt, og hvis du vil prøve en kiksekage med orange-twist, så er det bare at komme i sving
Når den er kold tilsættes æggeblommerne. Vores har kun en kapacitet til at lave 5 æg af gangen, og den resterende chokolade blev frosset ned i en frysetæt beholder. Når der kun er 10-15 min tilbage i ismaskinen tilsættes hakket daimstykker. Vores har kun en kapacitet til at lave 5 æg af gangen, og den resterende chokolade blev frosset ned i en frysetæt beholder