50 g havregryn. 2 æggeblommer. 50 g havregryn. 2 æggeblommer. Man kan da ikke se på solens smukke stråler, uden at få lyst til en omgang god gammeldags trifli
Jeg har trukket en vinder af det lækre sengetøj fra Milk Copenhagen, men først deler jeg en opskrift med jer på en dekonstueret glutenfri havregrynskage med marengs og lemon
Blend havregrynen til den bliver en melet konsistens. 130 gram blendet havregryn. Nu står du med 2 æggeblommer som du ikke aner, hvad du skal bruge til
Server fx med rabarbermos, jordbær, kammerjunker eller ristede havregryn. 6 æggeblommer. 6 æggeblommer. Sommeren er over os og det er tid til at spise koldskål
Imens putter man æggeblommerne i den skål, man vil serverer bollemælken i, (eller måske en suppeterrin) og pisker dem sammen med lidt mælk eller fløde, og når trillebollerne er kogt færdige, hælder man det hele over i æggeblommerne, imens man rører grundigt rundt, uden at ødelægge trillebollerne
Del derefter æggehvider og æggeblommer fra hinanden - begge dele skal bruges. havregryn. Pisk derefter æggeblommer sammen med friskost og vend også det forsigtig i æggehvidemassen