Æggeblommer havregryn opskrifter

Rabarbertrifli

Rabarbertrifli

havregryn. 2 æggeblommer. 400 g rabarber. 1 spsk. vand. ½ tsk. vaniljepulver. 3 spsk. rørsukker. 1 dl. honning. 1 tsk. smør
Havregryn-marengskage

Havregryn-marengskage

Tilsæt æggeblommerne og rør til blandingen er ensartet. havregryn. Bland havregryn og sukker. 3 æggeblommer. 3 æggeblommer
Havrebidder med chokolade og tranebær

Havrebidder med chokolade og tranebær

Disse små hapser minder en smule om de klassiske havregrynskugler. Bland havregryn, brun farin, mel, bagepulver og vaniljesukker
Glutenfri og mælkefri morgenmadsforslag

Glutenfri og mælkefri morgenmadsforslag

bagte æg), æg med bacon, æg med mayonnaise, mayonnaise lavet af æggeblommer med. Grød lavet på fx certificeret glutenfri havregryn (fra fx
Sommermad: Kammerjunkere

Sommermad: Kammerjunkere

Blend havregrynen til den bliver en melet konsistens. 130 gram blendet havregryn. Nu står du med 2 æggeblommer som du ikke aner, hvad du skal bruge til
Kærnemælkskoldskål med rabarber

Kærnemælkskoldskål med rabarber

Server fx med rabarbermos, jordbær, kammerjunker eller ristede havregryn. 6 æggeblommer. 6 æggeblommer. Sommeren er over os og det er tid til at spise koldskål
Jordbærkoldskål med havrecrunch

Jordbærkoldskål med havrecrunch

Pisk æggeblommer med sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Tilsæt havregrynene og rist til de er gyldne
Trilleboller og Bollemælk

Trilleboller og Bollemælk

Imens putter man æggeblommerne i den skål, man vil serverer bollemælken i, (eller måske en suppeterrin) og pisker dem sammen med lidt mælk eller fløde, og når trillebollerne er kogt færdige, hælder man det hele over i æggeblommerne, imens man rører grundigt rundt, uden at ødelægge trillebollerne
Cookies med havregryn og chokolade

Cookies med havregryn og chokolade

Så brugte jeg bare pasturiserede æggeblommer, halvdelen af melet og ingen hævemiddel. Sprøde og uimodstålige cookies med havregryn og chokolade
Oopsies (små brød) / Stenalderkost

Oopsies (små brød) / Stenalderkost

Del derefter æggehvider og æggeblommer fra hinanden - begge dele skal bruges. havregryn. Pisk derefter æggeblommer sammen med friskost og vend også det forsigtig i æggehvidemassen