når smørret er smeltet, kommes æggeblommer, eddike og vand i en anden kasserolle og varmes let op under kraftig piskning til konsistensen er tyknet og der trækkes streger i massen ved piskningen
De hele æg og æggeblommerne tilsættes roligt og lidt ad gangen. Jeg havde dog forinden besluttet mig for, at jeg ikke ville bage en hel kage men i stedet lave små citron-cupcakes
Vil du undgå denne ydmygelse, så køb pasteuriserede æggeblommer og æggehvider særskilt i små bæger. Brug elpiskeren til at piske æggeblommerne i kartoffelmosen
Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Jeg tænkte, så må jeg i dit mindste bage en rigtig SOMMERKAGE. 30 min Bagetiden kan variere fra ovn til , men mazarin- bunden må endelig ikke få for meget, den skal føles lidt ubagt. 2 æggeblommer (jeg brugte pasteuriserede æggeblommer, men ikke nødvendigt). 2 æggeblommer (jeg brugte pasteuriserede æggeblommer, men ikke nødvendigt)