D. e. n. w. k. d. h. a. r. t. v. æ. M. o. s. f. ,. i. l. u. y. g. m. ø. b. j. å. ). 8. 2. p. (. S. E. I. ". -. J. c. T. 4. 1. 3. V. K. L. B. R. F. /. A. 6. 0. G. H. P. 5. N. ½. 7. 9. z. á. C. O. ) l
) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegt andesteg med æblerogsvesker, helt traditionelt
Gem i øvrigt stegevæsken – når den har været på køl lidt, kan du skrabe fedtet af og bruger tilnoget andet, ligesom der er en skøn andebouillon tilbageogså
Tilsæt rodfrugter, løg ogæbler. Skyl æblerneog skær dem i tern med skrald. Bland æbletern med hakket timian, svesker, tern af figner, tranebær og valnødder sammen i en skål
En helt klassisk andesteg fyldt med sveskerogæbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften. NEM OG OVERSKUELIG FREMGANGSMÅDE TIL KLASSISK ANDESTEG MED SVESKEROGÆBLER
Andesteg med æblerogsvesker. Fyld anden godt op med æblebåde ogsvesker. Det ligger ogsåtilpas tæt på jul til, at det er et godt udgangspunkt for at øve sig på at lave juleanden
Stop anden med svesker, timian, hvidløg ogæbler. Vask æblerneog skær dem i både med skrald. Så nærmere juleaften sig og inden da en masse "trængsel og alarm" med indkøb til den store julemiddag
Skær æbler i både og bland dem med sveskerog timian , du kan bruge både frisk timian og tørret. Kom dem ind i anden , du må ikke undlade det , de er med til at give smag og fugt til anden